Marion Eiendom

Et godt sted å bo…

NOR PARK, OPPDAL

Pris: 100,000,000, Kvadratmeter: 523m2, Soverom: 5
X

NOR PARK, OPPDAL

NOR PARK består av totalt 18 leiligheter med forskjellige løsninger. I tillegg følger det med fri tilgang til trimrom. Alle leiligheter er  SOLGT.

Lei av plenklipping, snømåking, vedlikehold? Ja, da er dette plassen. Bo sentralt, men allikevel trukket litt tilbake fra sentrumstrafikken.

Alle får en p-plass i garasjeanlegg og egen bod. Kjør inn i en lys garasjekjeller, ta heisen opp til ditt leilighetsnivå og nyt livet. Noen av leilighetene har større anneks hvor det blir satt inn et lite hybelkjøkken, man kan da eventuelt leie ut annekset som en hybelleilighet. Det er anlagt et eget trenings-/ velværeavdeling  – badstue – dusj, samt et hobbyrom med muligheter for egne sysler.

 

 

Et godt sted å bo for fastboende eller de som velger å kjøpe leilighet som fritidsbolig.

Etter en aktiv dag i naturen eller en shoppingtur i sentrum, kan det være godt med litt aktivitet i trimavdelingen med mulighet til å avslutte med badstue. Her kan man virkelig kose seg.

Leilighetene overleveres nøkkelferdig med kjøkken og hvitevarer. Bad med innredning, dusjhjørne og vegghengt toalett. Alle leilighetene har egne vaskerom. De største leilighetene har «walk in closet» og eget bad knyttet til hoved soverommet. Høy standard med blant annet eik parkett, på badene blir det lagt flis på gulv og vegg. Det blir satt opp pipe med muligheter for å sette inn egen peisovn for de som ønsker det, i alle leilighetene.

 

ALLE LEILIGHETER ER SOLGT

Kopirett © 2018 Marion Eiendom AS. Alle rettigheter - Nettsidene er utviklet av Trollheimen Design AS
Scroll Up