Marion Eiendom

Et godt sted å bo…

NYVOLD PARK, OPPDAL

Pris: 100,000,000, Kvadratmeter: 523m2, Soverom: 5
X

NYVOLD PARK, OPPDAL

NYVOLD PARK, bestående av totalt 15 leiligheter med garasjekjeller og heis, ligger sentralt like ved Rådhuset, sørvest for Domus kjøpesenter med dagligvare, vinmonopol, apotek og mange andre fine forretninger. Kort avstand er det også til øvrige kjøpesenter, bank, jernbane, barnehage, skole, bibliotek, kulturhus, golfbane, idrettsanlegg, svømmehall og skisenter.

Det er mye som taler til fordel for å kjøpe en helt ny bolig. Det at ingen andre har bodd i huset før deg, gir en helt spesiell følelse, men det er også mange økonomiske fordeler ved å kjøpe ny bolig.

Dersom du kjøper ny bolig betaler du kun 2,5 prosent av tomteverdien i dokumentavgift til staten – ikke 2,5 prosent av hele kjøpesummen som ved bruktbolig.

En annen fordel ved å kjøpe ny bolig er at du slipper hektiske budrunder som kan øke prisen på boligen. Du kjøper boligen til fastsatt pris.

Alt er nytt, og du slipper dermed uforutsette utgifter til oppussing, og all tid og krefter dette medfører.

Her er alt i nærheten – lett tilgjengelig. På fritiden kan du velge alt fra turer i fjellet eller marka, golf, curling, bowling, trening, shopping eller et kafé besøk.

Kopirett © 2018 Marion Eiendom AS. Alle rettigheter - Nettsidene er utviklet av Trollheimen Design AS
Scroll Up