Marion Eiendom

Et godt sted å bo…

Om oss

Marion Eiendom AS ble etablert i 1999 og er stiftet av Stein Terje Tretli. En grunnleggende kvalitet som vi legger mye arbeid i er å lage praktiske og gjennomtenkte planløsninger. Det bygges for det meste leiligheter i sentrale strøk, men hovedsatsingen har vært på Oppdal og i Oslo-området.

 

Byggene settes opp over garasjekjeller i 2 eller 3 etasjer. Byggene er treboliger med høy standard når det gjelder så vel konstruksjon og flater som innredningsdetaljer. Vi bestreber oss på å bygge intime og trivelige bomiljøer. Det legges stor vekt på finish, som da betyr at leilighetene leveres mest mulig komplett. Dette gjelder også ferdigstillelse av uteområder som gjøres ferdig med grøntområder, beplantning, asfaltering og belysning.

Alle våre leiligheter bygges med alt på en flate, noe som gjør at man slipper trapper i leiligheten.

 

 

Vi beMarion-hest-271x300nytter oss av lokale entreprenører, mens byggene oppføres av datterbedriften, entreprenørselskapet Marion Bygg AS. Vi prøver å samarbeide med de samme folkene fra prosjekt til prosjekt, på den måten kjenner alle de prosesser og byggemåten slik at de er i stand til å gjøre en bedre jobb. Vårt varemerke skal være fornøyde kunder i flotte leiligheter.

Hesten, som er en del av vår logo er tegnet på frihånd av Eileen Marion Tretli.

Kopirett © 2018 Marion Eiendom AS. Alle rettigheter - Nettsidene er utviklet av Trollheimen Design AS
Scroll Up